FødevareWatch

Madbranchen skal forbedre sig for at sikre arbejdskraft

Formanden for Madens Folkemøde peger på, at hele restaurationsbranchen har en stor udfordring med at sikre attraktive vilkår og arbejdsmiljø for at lokke flere unge til.

Foto: Tilde Døssing Tornbjerg

Der skal gøres en meget større indsats for at gøre tilpas mange unge interesseret i at vælge madbranchen som levevej. Det skriver Kasper Fogh Hansen, formand i Madens Folkemøde, som indspark i Altinget.

Restaurationsbranchen mangler arbejdskraft, men det nuværende system af uddannelser og branchekultur kan ikke lokke de unge til - færre vælger køkkenet eller tjenerfaget som karrierevej.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gynger og karruseller på Chr Hansens fødevaremarkeder

Mens kvartalstallene i stor stil ligger indenfor skiven, er der store forskelle at finde på ingredienskoncernens markeder på fødevareområdet. Nordamerika kører for fuld damp, mens Kina er bremset mere op på yoghurtfronten som følge af pandemien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier