FødevareWatch

Gourmetrestaurant ansætter landmand til at varetage nykøbt landbrug

Ejerne af Restaurant Moment har ansat en landmand til at dyrke spisestedets grøntsager.

Foto: Stine Rasmussen/JPA

Den vegetariske gourmetrestaurant Moments grøntsager skal fremover dyrkes af landmanden Frederik Nue Møller.

Ejerne af den restauranten, der holder til på Djursland, Rikke og Morten Storm Overgaard købte en ejendom på Tvingstrup, hvor grøntsagerne til menukortet nu skal dyrkes fremover, skriver Horsens Folkeblad.

”Vi har brugt tid på at finde den rigtige lokation med den rigtige mængde jord, der samtidig også er et sted, hvor vi kan bo. Vi har købt den her ejendom, hvor vi vil eksperimentere med næste skridt af bæredygtigt landbrug,” fortæller Morten Storm Overgaard til mediet.

Udover grøntsagerne vil der også være skovlandbrug på ejendommen med flerårige afgrøder.

Restaurant Moment blev stiftet i 2016 og er i de seneste år været kandidat til at få en michelin-stjerne.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie AgriWatch.)

Mere fra FødevareWatch

Seafood Danmark holder døren åben for opkøb

Norsk ejer har udstukket ambitiøs vækstkurs for hele koncernen, der samtidig skal strømlines mere, og det danske milliardselskab skal med på farten. Målsætningen er at vokse med både organisk vækst og opkøb som en del af planen, fortæller bestyrelsesformand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier