FødevareWatch

Har tjent over 100 mio. kr.: Kebabduo er stadig en succes

Millionerne vælter stadig ind hos den danske kebabproducent King Food. Bag kødsuccesen står Mustafa Sahin og Yusuf Kavur, der har tjent mere end 100 mio. kr. gennem de seneste år.

Foto: Martin Lehmann/Politiken

Makkerparret Mustafa Sahin og Yusuf Kavur har i mange år siddet rigtig pænt på produktion og salg af især kebabkød til industri og detailhandel gennem duoens fælles virksomhed King Food, der har hovedsæde i Skovlunde.

Siden sin opstart i 2013 har King Food genereret overskud efter overskud i millionklassen, og i år er ikke nogen undtagelse. Kødproducenten gik ud af 2020 med et positivt resultat på 7,3 mio. kr. og en egenkapital på 15,6 mio. kr.

Kigger man tilmed nærmere på hhv. Mustafa Sahins og Yusuf Kavurs egne holdingselskaber, der ejer King Food ligeligt, er millionbeløbene noget højere. De to selskaber, JM.S. Holding og Y-K Holding, havde i seneste regnskabsår en egenkapital på hhv. 51,5 mio. kr. og 53,4 mio. kr.

Samlet set løber det op i mere end 100 mio. kr.

Til og med 2019 var det duoens fælles selskab, Holding af 1.1.2013 ApS, der ejede King Food. Her genererede man gennem 5 år et samlet overskud på mere end 100 mio. kr.

King Food sælger især kebabkød, men også kødprodukter inden for okse, kalv, lam og kylling har været med til at gøre makkerparret bag millionærer.

Mustafa Sahin er desuden medejer af Isken Aps, der siden 1986 har drevet KFC-restauranter i Danmark.

Dansk plantekødsfirma mere end firdobler sit overskud

Kinesisk kok levede et halvt år i lagerrum midt i København

 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier