Madspild og det fortsatte fokus på at minimere det, fylder meget i spalterne for tiden. Danske detailspillere forpligter sig til at nedbringe spildet i butikkerne og forsyningskæderne, og på globalt plan er en halvering af madspild også del af FN's 17 verdens mål.
Jacobsen laver øl på overskudsbrød
I anledning af Copenhagen Cooking & Food Festival har Carlsbergs specialbryggeri lavet en øl baseret på overskudsbrød fra lokal brødproducent. Øllen har været syv måneder undervejs.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Foodpeople løfter overskud
For abonnenter
Udviklingschef i Meyers Madhus skifter til Foodpeople
For abonnenter