Jacobsen laver øl på overskudsbrød

I anledning af Copenhagen Cooking & Food Festival har Carlsbergs specialbryggeri lavet en øl baseret på overskudsbrød fra lokal brødproducent. Øllen har været syv måneder undervejs.

Foto: SIMON HØGSBERG/POLFOTO/ARKIV
Foto: SIMON HØGSBERG/POLFOTO/ARKIV

Madspild og det fortsatte fokus på at minimere det, fylder meget i spalterne for tiden. Danske detailspillere forpligter sig til at nedbringe spildet i butikkerne og forsyningskæderne, og på globalt plan er en halvering af madspild også del af FN's 17 verdens mål.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Læs også