FødevareWatch

Vegansk madchef anklaget for overfald

Den anklagede driftschef har en lang karriere i fødevarebranchen, herunder som driftsansvarlig i kød- og fjerkræsvirksomheden Tyson Foods.

Foto: Shannon Stapleton/Reuters/Ritzau Scanpix

Douglas Ramsey, driftschefen i producenten af plantebaserede køderstatninger Beyond Meat, står på anklagebænken for ”terroristisk trussel og vold”.

Det sker, efter han har bidt en chauffør i næsen under en fodboldkamp i byen Fayetteville i den sydlige delstat Arkansas, skriver BBC. Hverken politiet i Fayetteville eller Douglas Ramsey har kommenteret episoden til mediet.

Før han kom til Beyond Meat i december sidste år, var Douglas Ramsay tilknyttet kødgiganten Tyson Foods, hvor han havde ansvaret for virksomhedens forretningsenheder inden for fjerkræ og levering til McDonald’s.

”Jeg er glad for at blive en del af virksomhedens mission om at producere lækre produkter, der er sundere for vores kunder og mere bæredygtige for vores planet,” sagde han i den forbindelse.

Beyond Meat kom på den amerikanske Nasdaq-børs i maj 2019, og dets aktier steg med mere end 160 pct. på sin første handelsdag. Efterfølgende har den veganske producent dog måtte nedskrive sine forventninger til 2022 grundet nedadgående omsætning, konkurrence og høj inflation.

Beyond Meat stiger i eftermarkedet trods nedjustering og svært kvartal

Beyond Meat styrer mod svært kvartal

Beyond Meat-aktien fortsætter sit fald

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier