FødevareWatch

Indisk leveringstjeneste viser vækst - nye kunder og ordrer strømmer til

Væksten skyldes en større efterspørgsel på levering af mad efter, at Indien indførte omfattende coronanedlukninger.

Foto: Francis Mascarenhas/REUTERS / X06596

Den indiske madleveringstjeneste Zomato oplevede i første kvartal af 2022 en vækst i omsætningen på 75 pct., idet nye kunder og ordrer strømmede til tjenesten, skriver Reuters.

Det totale antal af madleveringsordrer placeret på Zomatos platform steg med 77 pct. til 58,5 mia. rupier, svarende til 5,2 mia. danske kr., hvilket er en rekord for virksomheden. Samtidig handlede 15,7 mio. brugere i gennemsnit om måneden på platformen.

”Vi ser, at vores vækstbane er tilbage på sporet, og vi forudser ikke, at ”post-covid konsekvenser” længere vil påvirke vores vækstrate,” siger adm. direktør Deepinder Goyal.

Ifølge Reuters steg efterspørgslen på levering af mad i Indien - et marked, Zomato dominerer sammen med rivalen Swiggy - efter store dele af landet lukkede ned som følge af coronapandemien.

Siden børsnoteringen i 2021 har Zomato oplevet indtjeningstab, men samtidig en konsekvent stigning i ordrer, oplyser Reuters.

Leveringstjenester møder modstand i Holland

To hurtigtvoksende leveringstjenester efterforskes for forskelsbehandling

Tusindvis af restauranter boykotter indiske spiseapps: ”Store rabatter er en epidemi”

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier