FødevareWatch

Tyske slagteriers kapacitet skåret ned af coronaudbrud

Syge medarbejdere udfordrer kædernes kapacitet på de tyske slagerier, beretter medie. Nogle har halveret produktionen.

Tyske slagterier er udfordret af syge og isolerede medarbejdere, der ikke kan møde på arbejde i de toptunede slagtekæder. | Foto: Thomas Emil Sørensen/ERH

Sygemeldinger på grund af covid-19 og den hærgende omikron-variant udfordrer nu også de tyske slagterier.

Det fører til lavere kapacitet på slagtningerne i den store tyske industri, skriver det tyske branchemedie Fleischwirtschaft.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier