FødevareWatch

Samuel Scheer har arbejdet med både danske og israelske startups: "Man kan ikke tænke for stort"

Modenhed i økosystemet og en anden mentalitet er blandt årsagerne til, at danske iværksætterselskaber inden for food- og agtech ikke når samme flyvehøjde som israelske. Det fortæller konsulent med indsigt i begge foodtech-miljøer.

Foto: Anne Bæk / Ritzau Scanpix

Mens iværksætterselskaber i den danske landbrugs- og fødevareklynge kæmper med at få de helt store investeringer i hus, er historien en hel anden i Israel.

Senest kunne Remilk afslutte en investeringsrunde, der gav det israelske iværksætterselskab en kapitalindsprøjtning på 790 mio. kr. Måneden forinden kunne et andet israelsk selskab, Future Meat, rejse 2,27 mia. kr. fra investorer som ADM og Tyson Foods.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier