FødevareWatch

Beyond Meat-topchef stiller sig bag kødafgift

Plantebaserede virksomheder vil snart være i stand til at udkonkurrere kødvirksomheder på prisen, mener topchef.

Beyond Meat håber, at en voksende forretning vil bringe prisen på plantebaseret kød ned. | Foto: Strf/AP/Ritzau Scanpix

Stifter og øverste chef hos Beyond Meat, Ethan Brown, stiller sig som fortaler for fremtidige kødafgifter. Det fortæller han i et interview med BBC.

Argumentet fra topchefen lyder, at en kødafgift vil få udviklingslande til at investere i plantebaseret kød frem for animalsk kød.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Idealisten Merete Holsts vej til madtoppen

Merete Holst er kendt for at bygge Meyers Kantiner op og er en kvinde med stærke holdninger. Hun er træt af kapitalfonde i danske restauranter og kunne aldrig drømme om selv at sælge ud.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier