Dansk Cater og Dagrofa: Lokale producenter går glip af fordele fra klimaregnskab

Foodserviceselskaber har ikke øget incitament til at indgå aftaler med lokale leverandører i forbindelse med nye krav om data på CO2-udledning. Konkrete målemetoder mangler, lyder det fra tænketank. 
"Det kan blive rigtig, rigtig interessant, hvordan det påvirker omstillingen hos leverandørerne og kunderne,” siger Dagrofas CSR-chef, Signe Didde Frese. | Foto: Pr / Catering Danmark
"Det kan blive rigtig, rigtig interessant, hvordan det påvirker omstillingen hos leverandørerne og kunderne,” siger Dagrofas CSR-chef, Signe Didde Frese. | Foto: Pr / Catering Danmark

Store dele af fødevarelandskabet er i disse år i gang med en granskning af råvareforbrug og leverandører af hensyn til klimaet.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også