Professionelle køkkener jagter billigere fødevarer

Selvom de danske restauranter og øvrige professionelle køkkener fastholder aktiviteten, har inflationen sat sig på indkøbene, melder Henrik Ellegaard, topchef i Euro Cater Holding.
"Man ser, at nogle neddrosler kødandelen til fordel for andre proteinkilder, der er billigere," fortæller topchef Henrik Ellegaard. | Foto: Pr / Iss Danmark
"Man ser, at nogle neddrosler kødandelen til fordel for andre proteinkilder, der er billigere," fortæller topchef Henrik Ellegaard. | Foto: Pr / Iss Danmark

Både i Euro Caters danske og svenske forretning har kunderne måtte spænde livremmen ind, og det kan ses i de varer, Danmarks største fødevareleverandør afsætter.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter