Grambogård og Reduced indgår madspildssamarbejde

Målet er at omdanne restproduktion fra slagteriet til kvalitetsprodukter, der kan købes hos Dagrofa Foodservice. 
Grambogård og Reduced indgår samarbejde om fremstilling af kvalitetsfonder af restprodukter fra slagteriet. Fonderne skal sælges i Dagrofa Foodservice. Her ses Karsten Bøttker (tv.), kok og konceptchef i Dagrofa Foodservice, William Anton Lauf Olsen, medstifter af Reduced, Niels Skovby Jørgensen, kommerciel direktør i Reduced, og Niels Beier, direktør på Grambogård. | Foto: Pr/dagrofa Foodservice
Grambogård og Reduced indgår samarbejde om fremstilling af kvalitetsfonder af restprodukter fra slagteriet. Fonderne skal sælges i Dagrofa Foodservice. Her ses Karsten Bøttker (tv.), kok og konceptchef i Dagrofa Foodservice, William Anton Lauf Olsen, medstifter af Reduced, Niels Skovby Jørgensen, kommerciel direktør i Reduced, og Niels Beier, direktør på Grambogård. | Foto: Pr/dagrofa Foodservice

Slagteriet på Grambogård indgår nu samarbejde med Reduced, der producerer fond fra overskudsvarer. 

Målet er at producerer kvalitets fonder af restprodukter fra slagteriet, der skal sælges gennem Dagrofa Foodservice, skriver sidstnævnte i en pressemeddelelse. 

”Vi er stolte med vores samarbejde med Reduced, hvor vi kan reducere madspild og samtidig skabe produkter af høj kvalitet. Hos Grambogård har vi altid haft fokus på dyrevelfærd, og dette samarbejde er endnu et skridt i retning af at respektere jordens ressourcer og skabe madoplevelser i særklasse,” udtaler Niels Beier, adm. direktør hos Grambogård, i meddelelsen. 

Grambogård er kødspecialisterne i Dagrofa Foodservice, der overtog selskabet tilbage i 2017.

Indtil videre har samarbejdet udmøntet sig fire fonder, skriver samarbejdspartnerne: 

”Vores filosofi er, at intet skal gå til spilde. Ved at samarbejde med Grambogård kan vi udnytte overskydende råvarer fra slagteriet og omdanne dem til velsmagende fonder. Vi er glade for at bidrage til at skabe en mere klima- og miljøbevidst fødevareindustri,” siger Niels Skovby Jørgensen, der er kommerciel direktør i Reduced. 

Karsten Bøttker, der er konceptchef i Dagrofa Foodservice glæder sig da også over det nye samarbejde og det, der foreløbigt er kommet ud af det: 

”Det har været en fantastisk oplevelse at arbejde sammen med Reduced og vores kødspecialister hos Grambogård om udviklingen af disse kvalitetsfonder. Vores fokus har været på at skabe produkter, der ikke blot smager godt, men også bidrager til at reducere madspild og respekterer dyrevelfærd. Vi ser frem til at præsentere disse velsmagende og innovative produkter for vores kunder,” udtaler han. 

Produkterne er sat til salg gennem Dagrofa Foodservice fra start juni. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter