FødevareWatch

Kantinedrift til 6500 studerende sendt i udbud

Store uddannelsessteder i hovedstaden er på jagt efter leverandør til kantinedriften i de kommende år.

Foto: PR / Meyers Kantiner

Indspark til hjernen og benzin til kroppen. De studerende på en række uddannelsessteder i København kan få nye retter på menuen i kantinen, idet driften af kantinerne er sendt i udbud for de kommende år, viser en opdatering hos udbudstjenesten Mercell.

Opgaven omfatter en samlet pakke med driften af 12 kantiner til bespisning af tusindvis af studerende og ansatte under Next Uddannelse i København, hvor der er tilknyttet omkring 6500 studerende og 1000 medarbejdere. Udbudsopgaven med tilbyde mad til de mange daglige brugere er ikke værdisat, men strækker sig over de kommende tre år med mulighed for forlængelse i yderligere to år.

Beskrivelsen peger på, at den kommende kantineoperatør skal finde de gode opskrifter frem for at tilfredsstille kundegruppen på Next-lokationerne.

”Udover drift af kantiner for elever og medarbejdere, omfatter opgaven levering af mødeforplejning, kursistforplejning samt servicering ved arrangementer. Der ønskes kantinedrift med en rimelig grad af økologi. Den kommende leverandør skal kunne levere måltider af høj kvalitet. Visionen er at sikre velsmagende og varieret hverdagsmad,” lyder det i udbudsbeskrivelsen..

ISS-kantiner skal på plantevejen i USA

Kendt cateringselskab vinder fødevareudbud i Høje-Taastrup

Kantineaktør lander første underskud nogensinde

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier