Foodservice-leverandør tackler coronarestriktioner med succesfuld strategi

Selvom nye restriktioner i restaurationsbranchen vil betyde færre bestillinger til den aalborgensiske virksomhed Euro Poultry, der handler fjerkræ til foodservice, er det ikke tid til at slå bremsen i. "Ketchupeffekten vil komme," mener direktør og medejer.
Rasmus Mou Nielsen tiltrådte som adm. direktør i Euro Poultry d. 1 januar. | Foto: PR / Euro Poulry
Rasmus Mou Nielsen tiltrådte som adm. direktør i Euro Poultry d. 1 januar. | Foto: PR / Euro Poulry

For bare få år siden ville restriktioner og nedlukninger i restaurationssektoren få de fleste handelsselskaber og aktører i foodserviceindustrien til at gispe højt, men i dag lyder der bare et irriteret støn fra Euro Poultrys direktør og medejer Rasmus Mou Nielsen.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter