FødevareWatch

ISS-topchef har fokus på vækst efter corona

Jacob Aarup-Andersen vil på trods af lysere tider i Nordeuropa ikke tale om lysere tider for servicekoncernen.

"Det er dejligt, at vi kan justere vores forventninger op i dag, men det handler om, at vi eksekverer hver eneste dag," siget ISS-cef Jacob Aarup-Andersen. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Selvom ISS i torsdagens offentliggørelse af tredje kvartal kunne præsentere organisk vækst på tværs af markeder, mangler jublen stadig fra topchefen Jacob Aarup-Andersen.

Det skriver Børsen.

"Det er dejligt, at vi kan justere vores forventninger op i dag, men det handler om, at vi eksekverer hver eneste dag. Før vi er tilbage, hvor vi skal være fuldt ud, så kommer jeg ikke til at tale om lysere tider," siger han.

ISS præciserede torsdag sine forvetninger til 2021-resultatet til, at driftsmarginen ville lande på 2,5 pct. mod tidligere "over 2 pct.".

Det er særligt Nordeuropa og Storbritannien, der er blandt de store lyspunkter for ISS, hvor man i september har set en stor tilbagevending til kontorerne.

Sydbank: ISS-restrukturering går som ventet - men skuffende vækst 

Fransk ISS-konkurrent er så småt tilbage for fuld skrue efter corona

Toplinjen voksede mere end ventet, men væksten skuffede hos ISS

Mere fra FødevareWatch

Barkoncern: Branchen er økonomisk underdrejet

I Rekom har man ovenpå onsdagens pressemøde og dertilhørende restriktioner svært ved at forstå, hvorfor det netop er nattelivsbranchen, der skal holde igen. "Det er ikke vores målgruppe - de 18 til 40 årige, der ligger højest i statistikkerne over smittede," siger koncernens politiske direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier