Branche hædrer forskning i interessen for bæredygtige fødevarer

Forbrugere i Sydøstasien interesserer sig meget for bæredygtig mad og det bør fødevareproducenter fokusere på i markedsføringen, lyder det fra forsker Ekaterina Salnikova.
Forsker Ekaterina Salnikova fra Aarhus Universitet blev hædret på DI Fødevarers årsdag for sin forskning i hvordan forbrugere i markeder som Kina og Vietnam også er optagede af bæredygtighed. | Foto: Michael Stub
Forsker Ekaterina Salnikova fra Aarhus Universitet blev hædret på DI Fødevarers årsdag for sin forskning i hvordan forbrugere i markeder som Kina og Vietnam også er optagede af bæredygtighed. | Foto: Michael Stub

Fokus på forbrugeres tilgang til bæredygtige varer set med internationale briller blev sat i fokus under DI Fødevarers årsdag torsdag. Her blev der nemlig uddelt en forskerpris - Dansk Marketingforsknings Talentpris - der gik til Ekaterina Salnikovas fra Aarhus Universitet for hendes ph.d.-afhandling om bæredygtighed. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter