Tidligere Irma-direktør melder om "mange henvendelser" og mulighed i folkeaktier

Tidligere Irma-topfolk jagter fortsat investorer, der vil føre kædens butikker videre. De har fået ”mange henvendelser” siden Coops udmelding, siger Alfred Josefsen til Finans.
Også folkeaktier "kan være godt som en del af løsningen fremadrettet", siger Alfred Josefsen til Finans. | Foto: Joachim Adrian
Også folkeaktier "kan være godt som en del af løsningen fremadrettet", siger Alfred Josefsen til Finans. | Foto: Joachim Adrian

”Siden den officielle melding om, at Coop lukker Irma som kæde, har jeg fået mange henvendelser og har dialoger,” siger adm. direktør for Irma frem til 2012, Alfred Josefsen, til Finans.

Sammen med den netop afgåede kædedirektør for Irma, Jan Larsen, har han intensiveret jagten på investorer, der vil føre Irmas butikker videre i et andet regi end Coops.

Alfred Josefsen fortæller også, at han har også fået meldinger fra kunder, der er interesserede i folkeaktier i Irma, og det er han ikke afvisende over for.

”Det kan være godt som en del af løsningen fremadrettet. Men det afgørende er nok nu, at vi får afdækket, om der er investorer eller brancheaktører, som kan indgå i en samlet løsning,” siger han til Finans.

Avisen har også rettet henvendelse til Anders Holch Povlsen, der udover at eje Bestseller-koncernen er aktionær i store detailvirksomheder som Normal og Nemlig.com, der dog henviser til, at han ikke kommenterer eventuel dialog om mulige investeringer.

Jan Larsen har tidligere på ugen fortalt KapitalWatch om investor-jagten, der nu intensiveres yderligere. Han fortalte i den sammenhæng, at de to tidligere direktører står fri til arbejde videre med processen, efter Coop tirsdag meldte ud, at kæden ville blive lukket.

Dermed er det planen, at ni ud af de 65 nuværende Irma-butikker skal konverteres til Coop-butikker, 28 til 365discount-butikker, 11 til Brugsen-butikker, mens de resterende 17 butikker står til at lukke.

(Denne artikel er leveret af FødevareWatchs søstermedie DetailWatch.)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også