FødevareWatch

Ny leveringstjeneste melder sin ankomst i Danmark

Leveringstjenesten er allerede tilstede i Sverige, Norge og Finland, men vil skærpe sin tilstedeværelse på det nordiske marked yderligere.

Foto: PR / Foodora

Da den tyske leveringstjeneste Delivery Hero i fjor opkøbte danske Hungry, skabte det et hul i markedet til endnu en leveringstjeneste i Danmark.

Sådan lyder det fra den midlertidige adm. direktør for leveringstjenesten Foodora, Hans Skruvfors, i en pressemeddelelse.

”Vi er markedsleder på det nordiske marked og har gennem årene opbygget en forretningsmodel, der fungerer for os selv, vores partnere og vores kunder. Denne viden og implementeringen af hele vores økosystem vil drive en stærk vækst i Danmark.”

Hvornår præcist leveringstjenesten melder sin ankomst, fortæller pressemeddelelsen ikke noget om. Hans Skruvfors oplyser dog, at Foodora har 25.000 tilknyttede restauranter, butikker og dagligvarebutikker i Norden.

Foodora er ejet af Delivery Hero.

Gorillas under kritik for dårlige arbejdsforhold i Danmark

Amerikansk milliardopkøb af Wolt er gennemført

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier