FødevareWatch

ISS-konkurrent stiger efter løftet kursmål og anbefaling

Compass Group, der er et britisk cateringselskab har fået fået løftet sin kursmåling på trods af, at branchen har været presset af pandemien.

Foto: ISS / PR

Det britiske cateringselskab Compass Group, der blandt andet konkurrerer mod danske ISS, har fået hævet sin anbefaling til "køb" fra "hold" af Jefferies, der i samme ombæring har hævet kursmål til 1660 pence fra 1440 pence.

Det skriver Bloomberg News.

Finanshuset begrunder anbefalingen og kursmålsløftet med en fremgang i forholdet mellem risiko og belønning for aktien. Det er, på trods af at aktien har underpræsteret i forbindelse med usikkerhed omkring genåbningen.

Selv om nye varianter af covid-19 har sløret servicesektorens udsigt til bedring, har udviklingen været positiv, bemærker Kean Marden, der er analytiker i Jefferies, ifølge Bloomberg News.

Aktien i Compass Group stiger 4,9 pct til 1482 pence på børsen i London. Samtidig tager ISS-aktien en stigning på 1,8 pct. til 145,60 kr. på børsen i København.

ISS havde frit lejde til kontraktbrud i Forsvaret

Meyers skal genstartes efter kæmpe nedskrivninger i 2020 

Mere fra FødevareWatch

Danpo-ejer snupper ny topchef fra Danish Crown

Kyllingekoncernen Scandi Standard har fundet afløseren til Leif Bergvall Hansen, der tidligere på året stoppede som adm. direktør. Den nye direktør har stor erfaring fra kødbranchen og erfaring med at få virksomheder til at vækste, lyder begrundelserne for ansættelsen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier