Mangel på medarbejdere får Michelin-restaurant til at skrotte frokosten

I London er efterspørgslen på medarbejdere i restaurationsbranchen nu så høj, at en Michelin-restaurant må tage konsekvensen og skrotte frokosten.
Foto: Thomas Borberg / Ritzau Scanpix
Foto: Thomas Borberg / Ritzau Scanpix

David Moore, der er stifter af Michelin-restauranten Pied á Terre i London, har besluttet at droppe frokostserveringer, da han har svært ved at skaffe nye medarbejdere.

Det skriver BBC News.

”Hvis jeg beholder frokosten på restauranten, så arbejder mine medarbejdere sig ihjel, også har jeg ikke en restaurant om to uger,” siger han.

I november 2020 ansøgte 800 mennesker om en stilling som receptionist i David Moores restaurant. I disse dage har han fået syv, siger han.

Den britiske økonomi er netop i gang med at rejse sig fra pandemiens slag. For tiden rapporterer flere industrier dog om, at der er mangel på medarbejdere. Siden marts 2020 har ledigheden ikke været højere i Storbritannien.

McDonalds i britisk boom: Skal hyre 20.000 nye ansatte

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Photo: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter