Beyond Meat åbner udviklingscenter

Salget af Beyond Meats plantebaserede kopier af kylling og oksekød er fordoblet sidste år. Nu slår firmaet dørene op til et 26.000 kvadratmeter stort udviklingscenter, for at fortsætte jagten på det "perfekte" alternativ til kød, herunder plantebaseret bøf og bacon.
Foto: Beyond Meat PR-foto
Foto: Beyond Meat PR-foto

Tilhængere af Beyond Meats produkter synes allerede, at selskabet har knækket koden til kødfri kød. Sidste år fordoblede selskabet indtægerne, men det er ikke nok for stifter og adm. direktør i Beyond Meat, Ethan Brown. I sine nye faciliteter på 26.000 kvadratmeter i El Segundo, Californien, er målet også at overbevise kødelskere med sine plantebaserede kødalternativer.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også