FødevareWatch

Beyond Meat åbner udviklingscenter

Salget af Beyond Meats plantebaserede kopier af kylling og oksekød er fordoblet sidste år. Nu slår firmaet dørene op til et 26.000 kvadratmeter stort udviklingscenter, for at fortsætte jagten på det "perfekte" alternativ til kød, herunder plantebaseret bøf og bacon.

Foto: Beyond Meat PR-foto

Tilhængere af Beyond Meats produkter synes allerede, at selskabet har knækket koden til kødfri kød. Sidste år fordoblede selskabet indtægerne, men det er ikke nok for stifter og adm. direktør i Beyond Meat, Ethan Brown. I sine nye faciliteter på 26.000 kvadratmeter i El Segundo, Californien, er målet også at overbevise kødelskere med sine plantebaserede kødalternativer.

Det skriver Los Angeles Times.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Aldi dropper kontrakt med Deliveroo

Den tyske discountkæde har i kølvandet på ny branchedata, hvor kunderne er vendt tilbage til gamle indkøbsvaner, valgt at stoppe leveringsaftale med Deliveroo.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier