FødevareWatch

Salmar skal have ny bestyrelsesformand

Et af verdens største selskabet for opdræt af laks, norske Salmar, skal have fundet en ny mand til stolen for bordenden.

Foto: Salmar/PR

Efter 15 år i bestyrelsen, heraf 11 år som formand, har Bjørn Flatgård besluttet ikke at genopstille til den forestående generalforsamling.

Det fremgår af en meddelelse til den norske fondsbørs.

"Efter mange fantastiske år, hvor selskabet har været gennem en fantastisk udvikling, er det det rigtige tidspunkt at give stafetten videre til nye hænder," siger Bjørn Flatgård i meddelelsen.

Ved årets begyndelse skiftede Salmars også ud på posten som adm. direktør, hvor Leif Inge Nordhammer trak sig efter efter to år i stillingen og i alt 18 år i virksomheden. Hans erstatning blev Trond Williksen, der har mange års erfaring i fiskeindustrien. Han har blandt andet haft flere ledelsesstillinger ved Aker Groups fiskeriafdeling.

Salmar har hovedkontor i Frøya vest for Trondheimsfjorden.

Stenrig norsk familie er de nye ejere af Amanda Seafoods

Norske Salmar får ny direktør

Norske lakseselskaber skuffer trods rekordoverskud

Forsiden lige nu

Kaffeparadokset er tilbage i fuldt flor

Altimens råvareprisen på kaffe har brudt det psykologiske modstandspunkt ved 1 dollar pr. pund og fortsætter nedad, vokser interessen for højkvalitetskaffe og hele livsstilen omkring god kaffe ufortrødent videre. Det såkaldte 'kaffeparadoks', som også sås i de tidlige 00'ere, er tilbage.

Nordjysk sushimand indtager København og har store planer om udlandet

Restaurantkæden Karma Sushi er vokset markant i først det jyske og senest det københavnske område siden opstarten i 2007. Den iltre og utålmodige iværksætter bag konceptet fyrede i foråret hele sin ledelse, og han står nu selv i spidsen for den kæde, som i de kommende år også skal prøves af i udlandet.

Cateringselskab udvider med kantinesatsning

Cateringselskabet Madkastellet lancerer nu en kantinesatsning med en fleksitar-profil. Til at stå i spidsen for kantinedivisionen har Madkastellet ansat Belinda Herbst fra Meyers Contract Catering.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier