FødevareWatch

Laksemilliardær er Norges næstrigeste

En kun 23-årig nordmand ligger nummer to på landets liste over de rigeste personer. Han har arvet pengene fra sin far, som har grundlagt en fiskevirksomhed.

Foto: Colourbox

Gustav Magnar Witzøe er 23 år gammel, og så er han Norges næstrigeste mand. Det viser en liste, som Aftenposten har offentliggjort på baggrund af Norges åbne skattelister, skriver Ekstrabladet.

Pengene har han arvet fra sin far, som har grundlagt fiskevirksomheden Salmar. Ifølge listen skulle Gustav Magnar Witzøe sidde på en formue på 9,8 mia. norske kr., hvilket svarer til cirka 8,1 mia. danske kr.

Gustav Magnar Witzøe overtog i 2011, da han var 19 år gammel, sin fars ejerskab af selskabet, og i dag ejer han stadig 53,4 pct. af laksevirksomheden.

Forsiden lige nu

Her har Arla hentet væksten

I det netop offentliggjorte regnskab fra Arla er det uden for det vesteuropæiske område, at mejerikoncernen er vokset mest markant. Få et overblik over fremgangene her.

Rigmands burgerkæde lukker

Lars Seier vinker farvel til burgerkæden Juicy Burger, der samtidig drejer nøglen om. Hvad der skal ske med selskabet bag er uvist.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier