FødevareWatch

Royal Greenland klar til sats på nye arter

Royal Greenlands britiske division forbereder sig på salg af nye fiske- og skaldyrsarter, som i dag ikke fylder det store i den del af virksomheden, hvor man primært arbejder med koldvandsrejer og torsk.

Foto: Jesper Olesen

Der skal nye arter i salgsporteføljen af produkter fra Royal Greenland.

Det mener man i hvert fald i selskabets britiske division, hvor man ifølge Undercurrent News, har planer om at tilbyde et langt bredere sortiment end tilfældet er i dag.

"Det er fokusskift, der skal skærpe opmærksomheden på andre arter. For det første sker det, fordi man har opdaget, at man i Storbritannien er helt ude af trit med virksomhedens øvrige strategi og kun har fokus på to arter. For det andet har rejepriserne lidt meget i de seneste tre år[...] Vi er nødt til at tilbyde andre arter for at fortsætte væksten," siger Royal Greenlands britiske direktør Randall Jennings til Undercurrent News med henvisning til, at man i dag kun har koldvandsrejer og torsk på salg i Storbritannien.

Udmeldingen kommer på et tidspunkt, hvor der er stor konkurrence blandt de britiske og europæiske producenter om at komme i spil som leverandører til detailkoncernerne, og hvor prisen er absolut afgørende.

Royal Greenland investerer i canadisk fiskevirksomhed

Stigende havtemperaturer går ud over rejefiskerne

Sådan vil Royal Greenland bruge sin kæmpe egenkapital

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier