FødevareWatch

Kattegat Seafood-chef: Vi kan ikke beklage nok

Fundet af listeria-bakterier i et parti laks hos Kattegat Seafood i Hirtshals gør ondt på virksomhed og direktøren, der er dybt berørt.

Foto: Colourbox

Efter først at have konstateret listeria i et parti koldrøget laks fundet i Aldi d. 8. juni, og11 dage senere at konstatere, at bakterien også var at finde på en maskinerne i Kattegat Seafood, hvor laksen var pakket, besluttede Fødevarestyrelsen at standse produktionen på Hirtshals-fabrikken.

Ifølge Fødevarestyrelsen nåede bakterien at sprede sig til en 60-årig mand, der mistede livet, og derudover har en kvinde, der var gravid i 38. uge, mistet sit foster.

Til Nordjyske.dk beklager direktør i Kattegat Seafood, Sven Erik Christensen, og derudover gør man i virksomheden, hvad man kan, for at hjælpe med at finde smittekilden, og om råvarer kan være distribueret til andre producenter.

"Vi er frygteligt kede af denne sag, der berører os dybt. Vi kan ikke beklage nok, hvis vi har været skyld i sygdom og dødsfald. Vi er selvfølgelig indforståede med, at vi har måttet lukke linjen med de koldrøgede produkter ned, for forbrugersikkerheden må komme før alt andet," siger Sven Erik Christensen.

Listeria-dødsfald har lukket Kattegat Seafood

Problematisk opkøb æder af fiskefirmas driftsresultat

Nye fiskeben skal vende Kattegat Seafood

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier