FødevareWatch

Forsinkelse kostede flere millioner i fiskevirksomhed

Forsinkelsen af anløbet af Danmarks største fiskekutter kostede også i 2014 mange millioner på bundlinjen hos fiskeren Henning Kjeldsen og hans fiskevirksomhed af samme navn.

Foto: Kim Nielsen

Oprindeligt var den forventet til at blive leveret i 2013, men først i april 2014 fik Skagen-fiskeren Henning Kjeldsen leveret Danmarks Største fiskekutter, S 349 Gitte Henning, og dermed må virksomheden og dens ejer endnu en gang konstatere en millionnedgang på bundlinjen.

Samlet lød resultatet for moderselskabet Henning Kjeldsen Holding Aps for 2014 på 28 mio. kr., hvilket er omkring 10 mio. kr. under 2013-bundlinjen og en halvering i forhold til 2012-resultatet på 55,7 mio. kr. I regnskabsmeddelelsen fremgår det, at det var lavere end forventet, og at nedgangen primært skyldes den forsinkede leverering af den store fiskekutter til datterselskabet af samme navn Gitte Henning A/S. Skibet har kostet i omegnen af 230 mio. kr. og blev sidste år i april leveret sammen med to andre nybygninger i Henning Kjeldsens samlede flåde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier