FødevareWatch

Forsinkelse kostede flere millioner i fiskevirksomhed

Forsinkelsen af anløbet af Danmarks største fiskekutter kostede også i 2014 mange millioner på bundlinjen hos fiskeren Henning Kjeldsen og hans fiskevirksomhed af samme navn.

Foto: Kim Nielsen

Oprindeligt var den forventet til at blive leveret i 2013, men først i april 2014 fik Skagen-fiskeren Henning Kjeldsen leveret Danmarks Største fiskekutter, S 349 Gitte Henning, og dermed må virksomheden og dens ejer endnu en gang konstatere en millionnedgang på bundlinjen.

Samlet lød resultatet for moderselskabet Henning Kjeldsen Holding Aps for 2014 på 28 mio. kr., hvilket er omkring 10 mio. kr. under 2013-bundlinjen og en halvering i forhold til 2012-resultatet på 55,7 mio. kr. I regnskabsmeddelelsen fremgår det, at det var lavere end forventet, og at nedgangen primært skyldes den forsinkede leverering af den store fiskekutter til datterselskabet af samme navn Gitte Henning A/S. Skibet har kostet i omegnen af 230 mio. kr. og blev sidste år i april leveret sammen med to andre nybygninger i Henning Kjeldsens samlede flåde.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

VALG 2022: Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier