FødevareWatch

Konkursramt fiskeselskab leder efter køber

Larsen Danish Seafood fortsætter produktionen i Tyskland, mens selskabet leder efter en køber. Det danske moderselskab gik konkurs i sidste uge.

Foto: Per Folkver/POLFOTO/arkiv

Larsen Danish Seafoods’ danske moderselskab gik konkurs i sidste uge, men virksomheden opretholder sin produktion i Tyskland og leder nu med lys og lygte efter en køber.

Det skriver Børsen.

Elmann Advokatpartnerselskab håndterer konkursen, og advokat Christian Tornsvig Jensen fortæller, at de to tyske fabrikker kører for fuld damp for at sikre værdien af aktiverne, mens man leder efter en køber.

”Det handler om at finde en køber, hvilket man også forventer. Ellers var det bare at lukke ned og sende folk hjem. Missionen er, at der stadig skal være Larsen Seafood-produkter i Dansk Supermarked og Coop," siger han til Børsen.

Larsen Danish Seafood er ejet af islandske Gaul Ehf og producerer makrel, ørred, sild og en række andre fiskeprodukter, der bliver solgt i flere detailkæder.

Selskabet, der har base i Løgstør, har kørt med røde tal på bundlinjen de sidste tre år, hvor det samlede underskud lyder på 59 mio. kr.

Dansk fiskeselskab går konkurs

"Hvorfor bruge penge, hvis vi ikke troede på selskabet?"

Stort fiskeselskab lever på bankens nåde

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier