FødevareWatch

Seafoodselskab indgår samarbejde med producent af fiskealternativer

Thai Union Group skal gennem samarbejdet styrke den amerikanske fiskestartup, der producerer plantebaserede fisk- og skaldyralternativer, og hjælpe selskabet ud i detail.

Foto: Sakchai Lalit/AP/Ritzau Scanpix

Fiske- og skaldyrsselskabet Thai Union Group tager med nyt samarbejde med amerikansk virksomhed de første skridt mod et indtog på det amerikanske marked for plantebaserede fiskealternativer.

Ifølge mediet Just-Food har Thai Union Group, der, som navnet antyder, holder til i Thailand, netop indgået en aftale med det amerikanske selskab The Ish Company, der producerer plantebaserede fiske- og skaldyrsalternativer.

Planen er, at den thailandske fiske- og skaldyrskæmpe skal understøtte The Ish Company ved blandt andet at bruge selskabets veletablerede, amerikanske distributionsmuskler.

Først og fremmest lægges fokus i samarbejdet på foodservice, hvorefter blikket rettes mod detail, fortæller adm. direktør i The Ish Company, Christie Fleming til mediet:

”Vi fokuserer på at udvide vores fodaftryk inden for foodservice først, men vi har planer om en bredere detaillancering i 2023,” siger hun.

Asiatisk seafoodkæmpe lukker ned i Polen

Tunkæmpe-chef skal 40 måneder i fængsel

Global tunkæmpe investerer trecifret millionbeløb i ny fond

Mere fra FødevareWatch

Seafood Danmark holder døren åben for opkøb

Norsk ejer har udstukket ambitiøs vækstkurs for hele koncernen, der samtidig skal strømlines mere, og det danske milliardselskab skal med på farten. Målsætningen er at vokse med både organisk vækst og opkøb som en del af planen, fortæller bestyrelsesformand.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

VALG 2022: Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier