FødevareWatch

Fiskeauktion politianmeldt - fiskere uforstående overfor krav

Fødevarestyrelsen har politianmeldt fiskeauktion. Fiskerne selv er uforstående overfor anmeldelsen, som de mener er konkurrenceforvridende.

Foto: Finn Frandsen

Fødevarestyrelsen har rettet kritik af hygiejnen hos fiskeauktionen i Thyborøn, fordi kasserne med fisk står på gulvet. Auktionens direktør er uenig og mener, at styrelsens fortolkning af reglerne er urimelige og konkurrenceforvridende.

Det skriver Lemvig Folkeblad.

Til Fødevarestyrelsens anmeldelse siger auktionens direktør Michael Lodahl:

”Vi ved ikke, hvad vi skal gøre anderledes. Jeg er temmelig chokeret, men vi er nødt til bare at køre videre, indtil vi bliver lukket. Og til den tid lukker de en virksomhed, der omsætter for 500 millioner kroner.”

Fødevarestyrelsen har flere gange kontrolleret auktionshallen og kritiseret, at der bliver kørt med trucks på de våde gulve. Det skaber ifølge styrelsen opsprøjt fra gulvet og udgør en fare for forurening af fiskene.

Fiskerne i Thyborøn holder vejret: ”Det kommer til at koste, hvis de forærer vores rettigheder bort”

Fisk for milliardværdi landet i Hanstholm Havn

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier