FødevareWatch

Fiskekoncern vil have skarpere bæredygtig kant

Dokumentation af hele fiskekæden bliver vigtigere og vigtigere for fiskekoncernen Kangamiut Holding. Bæredygtighed er en nødvendig del af koncernprofilen fremover, lyder det fra adm. direktør Ulrik Bjerre Rasmussen.

Foto: Peter Dejong/AP/Ritzau Scanpix

I kølvandet på årsregnskabet fra fiskekoncernen Kangamiut Holding forleden følger der en forstærket indsats på den bæredygtige front.

Dronninglund-koncernen med selskabet som Kangamiut Seafood, Alimex, North Atlantic Seafood og Boco Seafood under sig åbner i regnskabsberetningen langt mere op for indsatsen på at være et bæredygtigt bindeled mellem fiskeleverandørerne og den industrielle forarbejdning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gynger og karruseller på Chr Hansens fødevaremarkeder

Mens kvartalstallene i stor stil ligger indenfor skiven, er der store forskelle at finde på ingredienskoncernens markeder på fødevareområdet. Nordamerika kører for fuld damp, mens Kina er bremset mere op på yoghurtfronten som følge af pandemien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier