FødevareWatch

Bakkafrost sætter penge af til offshoresatsning

Bakkafrosts laks behøver i fremtiden ikke nødvendigvis være opdrættet i de færøske fjorde. Som led i en 6,2 mia. kr. stor investeringsplan er der afsat penge til offshoreopdræt.

I fremtiden vil det måske ikke kun være i fjordene på Færøerne, at man kan finde de store lakseopdræt fra Bakkafrost. | Foto: PR/Bakkafrost

Med ambitioner om at øge produktionen med 40 pct. og nå op på i alt 150.000 ton og måske endda 180.000 ton laks om året, kan færøske Bakkafrost bevæge sig helt op i toppen blandt verdens største lakseproducenter i de kommende år.

Som led i præsentationen af det kommende investeringsprogram på i alt 6,2 mia. kr., der skal bringes i spil frem til 2026, udtalte finansdirektør Høgni Dahl Jakobsen, at det i programmet også er afsat "betydelige midler" til en potentiel offshoresatsing, skriver mediet Ilaks.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Idealisten Merete Holsts vej til madtoppen

Merete Holst er kendt for at bygge Meyers Kantiner op og er en kvinde med stærke holdninger. Hun er træt af kapitalfonde i danske restauranter og kunne aldrig drømme om selv at sælge ud.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier