FødevareWatch

Norsk børsfest sender fødevareideer på himmelfart

Trods corona er der fuldt blus på de internationale børsnoteringer. I Norge følger man trop med mange nye selskaber – ikke mindst på fødevarefronten. Masser af kapital, stor risikovillighed og sult efter grønne alternativer til olieøkonomien skubber nye ideer frem.

Foto: Yannis Behrakis/Reuters/Ritzau Scanpix

Norge jagter nye erhvervseventyr, og det smitter af på børsmarkedet, hvor fødevareindustrien blomstrer som et af de mest oplagte alternativer til olie- og gassektoren.

Dermed lægger landet sig i den internationale slipstrøm med masser af nye børsnoteringer og jagt på kapital i børsmarkedet. Men i modsætning til USA er der i Norge fødevarer i stedet for teknologi og biotek på programmet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Arla vinder klagesag om greenwashing

Fødevarestyrelsen har frikendt mælkeproducenten Arla i anklage om greenwashing. Foreningen bag klagen kalder afgørelsen "skuffende" og trist for forbrugerne.  

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier