FødevareWatch

Venø Seafood er klar med syvdobbelt østersproduktion

Østersproducent på Venø i Limfjorden har færdigbygget et anlæg til 1,4 millioner østers, men efterspørgslen fra restauranterne mangler.

På Venø ved Struer er der lagt op til stor østersproduktion når restauranterne igen får gæster ved bordene. | Foto: Laura Bisgaard Krogh/KULTUR

Hos Venø Seafood har man siden januar arbejdet på at udbygge sit østersanlæg fra en kapacitet på 200.000 østers til 1,4 millioner styk årligt.

Nu er anlægget færdigt, men med regeringens nye restriktioner in mente, venter virksomheden med at sætte fuld tryk på anlægget. Restauranterne efterspørger ganske enkelt ikke nok lige nu og derfor kommer der til at gå noget tid inden anlægget er fyldt helt op, fortæller direktør Kristian Borbjerggaard.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Arla vinder klagesag om greenwashing

Fødevarestyrelsen har frikendt mælkeproducenten Arla i anklage om greenwashing. Foreningen bag klagen kalder afgørelsen "skuffende" og trist for forbrugerne.  

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier