FødevareWatch

Venø Seafood er klar med syvdobbelt østersproduktion

Østersproducent på Venø i Limfjorden har færdigbygget et anlæg til 1,4 millioner østers, men efterspørgslen fra restauranterne mangler.

På Venø ved Struer er der lagt op til stor østersproduktion når restauranterne igen får gæster ved bordene. Foto: Laura Bisgaard Krogh/KULTUR

Hos Venø Seafood har man siden januar arbejdet på at udbygge sit østersanlæg fra en kapacitet på 200.000 østers til 1,4 millioner styk årligt.

Nu er anlægget færdigt, men med regeringens nye restriktioner in mente, venter virksomheden med at sætte fuld tryk på anlægget. Restauranterne efterspørger ganske enkelt ikke nok lige nu og derfor kommer der til at gå noget tid inden anlægget er fyldt helt op, fortæller direktør Kristian Borbjerggaard.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier