Venø Seafood er klar med syvdobbelt østersproduktion

Østersproducent på Venø i Limfjorden har færdigbygget et anlæg til 1,4 millioner østers, men efterspørgslen fra restauranterne mangler.
På Venø ved Struer er der lagt op til stor østersproduktion når restauranterne igen får gæster ved bordene. | Foto: Laura Bisgaard Krogh/KULTUR
På Venø ved Struer er der lagt op til stor østersproduktion når restauranterne igen får gæster ved bordene. | Foto: Laura Bisgaard Krogh/KULTUR

Hos Venø Seafood har man siden januar arbejdet på at udbygge sit østersanlæg fra en kapacitet på 200.000 østers til 1,4 millioner styk årligt.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også