Danish Crown finder ny chef for slagteriet i Horsens, nemlig 43-årige Jesper Frandsen. Han efterfølger Carsten Wengel, der har siddet på posten i tre år.
"Vi har i en længere periode ikke været helt enige om, hvordan vi når frem til de aftalte mål for den daglige drift af slagteriet i Horsens. Derfor er vi nu enige om at lade vejene skilles," siger Per Laursen, der er produktionsdirektør i Danish Crown Pork, om afskedigelsen af Carsten Wengel i en pressemeddelelse.
Jesper Frandsen overtager posten 1. marts og kommer fra en stilling som fabrikschef på slagteriet i Ringsted, hvor han har været i knap fem år. Han er uddannet slagter og vil have ansvaret for begge slagterier, indtil der er fundet en ny fabrikschef til slagteriet i Ringsted.
"Jeg har haft fem fantastiske år på Sjælland, men muligheden for at stå i spidsen for Danish Crowns største slagteri og samtidig komme tættere på vores familie i Jylland kunne jeg simpelthen ikke sige nej til," siger Jesper Frandsen i meddelelsen.
Danish Crown mister stor kunde i Storbritannien
Kødkæmpe investerer trecifret millionbeløb i Plumrose-enhed
Danish Crowns pepperonikæmpe lægger nye skiver til på toppen