FødevareWatch

Danish Crown får ny chef i Horsens efter uenigheder

Slagteriet i Horsens siger farvel til Carsten Wengel som chef efter tre år. Han bliver erstattet af Jesper Frandsen.

Danish Crown finder ny chef for slagteriet i Horsens, nemlig 43-årige Jesper Frandsen. Han efterfølger Carsten Wengel, der har siddet på posten i tre år.

"Vi har i en længere periode ikke været helt enige om, hvordan vi når frem til de aftalte mål for den daglige drift af slagteriet i Horsens. Derfor er vi nu enige om at lade vejene skilles," siger Per Laursen, der er produktionsdirektør i Danish Crown Pork, om afskedigelsen af Carsten Wengel i en pressemeddelelse.

Jesper Frandsen overtager posten 1. marts og kommer fra en stilling som fabrikschef på slagteriet i Ringsted, hvor han har været i knap fem år. Han er uddannet slagter og vil have ansvaret for begge slagterier, indtil der er fundet en ny fabrikschef til slagteriet i Ringsted.

"Jeg har haft fem fantastiske år på Sjælland, men muligheden for at stå i spidsen for Danish Crowns største slagteri og samtidig komme tættere på vores familie i Jylland kunne jeg simpelthen ikke sige nej til," siger Jesper Frandsen i meddelelsen.

Danish Crown mister stor kunde i Storbritannien

Kødkæmpe investerer trecifret millionbeløb i Plumrose-enhed

Danish Crowns pepperonikæmpe lægger nye skiver til på toppen 

Mere fra FødevareWatch

Fynsk frugtkoncern fordobler resultatet

I et år hvor omsætningen i Orskov Foods er gået tilbage med hele 11 pct., har den fynske frugtkoncern formået at løfte bundlinjen tilbage på rekordniveau. Lavt prisniveau presser fortsat dansk frugtavl hårdt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier