FødevareWatch

Tidligere professionel fodboldspiller ny formand for Danske Svineproducenter

Foreningen Danske Svineproducenter har fundet ud af, hvem der skal afløse Torben Hauskov som formand.

Foto: JOACHIM ADRIAN/POLFOTO/ARKIV

Det bliver svineproducenten Kim Heiselberg, der skal være ny mand på posten som formand i Danske Svineproducenter.

Det er resultatet, efter at der i dag har været afholdt bestyrelsesmøde, hvor man har valgt Kim Heiselberg fra Lyne ved Varde som afløser til Torben Hauskov, der gik af som formand ved generalforsamlingen i januar.

Kim Heiselberg er ny formand for Danske Svineproducenter.
Kim Heiselberg er ny formand for Danske Svineproducenter.

"Jeg vil være garant for, at vi står fast på vores meninger og samtidig skaber dialog, så vi løfter svineproduktion til nye mål. Desuden brænder jeg for at styrke kommunikationen til forbrugeren og opnå en større politisk og samfundsmæssig accept af vores produktion," udtaler Kim Heiselberg i meddelelse, som foreningen har udsendt.

"Sidst men ikke mindst glæder jeg mig til fortsat at være med til at forme fremtiden for svineproduktionen i Danmark og arbejde for fair produktionsvilkår for de danske svineproducenter," tilføjer den nye formand.

Udover den nye formand er gårdejer Jeppe Bloch Nielsen fra Vejen blevet valgt ind i bestyrelsen. Han afløser Ulrik Volsgaard som foreningens næstformand.

41-årige Kim Heiselberg har tidligere haft en relativt kort karriere som professionel fodboldspiller, hvor han blandt andet spillede tre u21-landskampe og var på kontrakt i de engelske klubber Sunderland og Swindon Town.

Danske Svineproducenter udsætter valg af ny formand

Formand stopper i Danske Svineproducenter efter et år

Svineproducenter om Danish Crowns engelske mareridt: "Så må man jo sælge lortet"

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier