FødevareWatch

Dansk laksekæmpe mangedobler bundlinjen

Efter flere år med store investeringer, effektiviseringer og nedlukninger af aktiviteter har Vega Sea fra Kolding set bundlinjen vokse til femårigt højdepunkt.

Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

Forandringer har der været mange af i laksekoncernen Vega Sea, der har hovedkontor i Kolding og stor produktion i Handewitt ved Flensborg.

Koncernen, der har kapitalfonden Maj Invest som majoritetsejer, lukkede i 2016 sin produktion i Esbjerg. Sidste år trak den så stikket på en svensk røgeriproduktion i Hørvik, hvor 46 svenske medarbejdere mistede jobbet. I stedet for at have produktioner i Danmark og Sverige har Vega Salmon i dag samlet det hele i en moderne produktion på den tyske side af landegrænsen med Danmark, og det viser sig i det netop offentliggjorte 2017/18-regnskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier