FødevareWatch

Fiskere frygter nyt EU-forslag for sildefangst

Bliver et nyt forslag fra EU-Kommissionen virkelighed, vil de danske muligheder for at fiske sild i den vestlige Østersø blive reduceret til et niveau, som kommer til at få katastrofale følger, siger formand for fiskeriforening.

Foto: Thomas Borberg/ritzau

Det kan være det sidste søm i kisten for det lokale danske sildefiskeri, hvis EU-Kommissionens forslag om at reducere mulighederne for at fange sild i den østlige del af Østersøen med 63 pct., bliver virkelighed.

Det siger Benny Christensen, direktør for sildefabrikken Fiskernes Filetfabrik i Gilleleje, til Altinget.dk, og han bakkes op af formanden for Danmarks Fiskeriforening, Svend-Erik Andersen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier