FødevareWatch

Bakkafrost-chef: Landbaserede laks er ikke del af vores fremtid

Regin Jacobsen, adm. direktør i laksekoncernen Bakkafrost fra Færøerne, kan ikke se, at der for den færøske producent er noget økonomisk incitament for at gå ind i en komplet produktion af laks på land.

Foto: Bakkafrost/ PR

Tager man et hurtigt blik ud i den globale lakseindustri, er der for øjeblikket to ting, som fylder en stor del af nyhedshorisonten.

Mens den ene del handler om, hvor mange penge særligt de børsnoterede norske lakseselskaber tjener på høje laksepriser, så fylder historier om, hvordan udefrakommende gerne vil have del i det store lakseeventyr gennem innovative projekter også en betydelig del.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier