FødevareWatch

Interessekonflikt betyder tidlig afsked til svineproducenters direktør

Adm. direktør for organisationen Danske Svineproducenter Nicolai Nørregaard, der til sommer skifter til Danish Crown, har før tid haft sidste arbejdsdag på grund af eventuelle interessekonflikter.

Foto: Colourbox

Oprindeligt var det meningen, at Nicolaj Nørregaard skulle fungere som direktør i organisationen Danske Svineproducenter frem til han 1. juni startede i sit nye job som direktør for Danish Crown Pork Ejerservice.

Sådan bliver det imidlertid ikke, for ifølge en meddelelse fra foreningen, er direktør Hans Aarestrup fra Bæredygtigt Landbrug tiltrådt som midlertidig direktør for Danske Svineproducenter indtil en ny ledelse er på plads.

"Uanset at alle har haft de bedste intentioner, var det ikke en holdbar situation, at Nicolaj fortsatte som direktør i opsigelsesperioden. Der er løbende aftaler, som skal indgås på mange områder, hvor der kan være interessekonflikter mellem Danske Svineproducenter og Nicolajs fremtidige arbejdsgiver Danish Crown," udtaler svineproducenternes formand Torben Hauskov.

"Det var oplagt at spørge, om Hans kunne give en hånd med. Han kender foreningen bedre end de fleste, han kender medarbejderne og halvdelen af bestyrelsen," hedder det videre fra Torben Hauskov.

Danish Crown henter profil fra Danske Svineproducenter

Danish Crown åbner krigskassen: Klar til opkøb for 4-5 mia kr

Svineproducenter har fået ny formand

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier