FødevareWatch

Danone kom ud af tredje kvartal med overraskende stærk salgsvækst

Den franske fødevaregigant, der er storkunde hos Chr. Hansen inden for yoghurtkulturer, leverede i kvartalet den bedste salgsvækst i mere end to år. Salget af babymad i Kina har især været med til at drive væksten.

Foto: PR

Den franske fødevaregigant Danone, der blandt er storkunde hos Chr. Hansen inden for yoghurt-kulturer, kom ud af tredje kvartal med god vækst i salget, og selskabet har præciseret forventningerne til væksten i resultatet per aktie i 2017.

Det skriver Bloomberg News.

Danones regnskab viste en sammenlignelig salgsvækst på 4,7 pct. i tredje kvartal, hvilket længe overgik analytikernes estimater på 3 pct. ifølge Bloomberg News. Det er den bedste salgsvækst i mere end to år, og salget af babymad i Kina har især været med til at drive væksten.

Samlet set landede omsætningen på 6,45 mia. euro næsten samme niveau som analytikernes forventninger på 6,46 mia. euro ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

Danone ser nu en vækst i det fortsættende resultat per aktie på mere end 12 pct. ved faste valutakurser. Tidligere ventede selskabet en to-cifret vækst i resultatet per aktie.

Medie: Danone-selskab på vej mod fusion med saudisk stormejeri

Danone investerer i økologisk babymad

Hedgefond ejer nu Danone-aktier for 2,5 mia

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier