FødevareWatch

Kellogg vil smide milliardbeløb efter proteinbarer

Den amerikanske morgenmadsproducent har i sin søgen efter nye vækstlommer kastet blikket på en fremadstormende producent af sunde snackbarer.

Foto: John Raoux/AP/Ritzau Scanpix

I Danmark er producenter af snackbarer som Rawbite og Raw Snacks blev solgt inden for de seneste 14 måneder.

Også uden for landets grænser er de hurtige barer populære, og det har nu fået det store amerikanske fødevareselskab Kellogg til at finde tegnebogen frem. Selskabet har annonceret, at det vil købe Chicago-selskabet Rxbar for 600 mio. dollars, svarende til ca. 3,8 mia. kr.

Det skriver Foodbev.

Rxbar laver proteinbarer, der består af æggehvider, frugt og nødder. Selskabet forventer ifølge mediet at omsætte for 120 mio. dollar i år, og Kellogg ser da også en stor værdi i at supplere dets traditionelle brands med et mere nyskabende.

"Rxbar er et unikt og innovativt selskab. Dets værdier, folk og banebrydende tilgang er en spændende mulighed for vores forretning," forklarer Steve Cahillane, der har været adm. direktør i morgenmadsproducenten siden 2. oktober.

Tour: Se de nyeste trends i snackens hastigt voksende verden

Østjysk snackselskab udvider aftale med Dubai-sheik

Orkla-selskab har spist sig ind i dansk snackbarproducent

Tre venner blandede nødder i et køkken: Solgte firmaet for en formue

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Aldi dropper kontrakt med Deliveroo

Den tyske discountkæde har i kølvandet på ny branchedata, hvor kunderne er vendt tilbage til gamle indkøbsvaner, valgt at stoppe leveringsaftale med Deliveroo.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier