FødevareWatch

Kellogg vil smide milliardbeløb efter proteinbarer

Den amerikanske morgenmadsproducent har i sin søgen efter nye vækstlommer kastet blikket på en fremadstormende producent af sunde snackbarer.

/ritzau/John Raoux/AP
Foto: /ritzau/John Raoux/AP

I Danmark er producenter af snackbarer som Rawbite og Raw Snacks blev solgt inden for de seneste 14 måneder.

Også uden for landets grænser er de hurtige barer populære, og det har nu fået det store amerikanske fødevareselskab Kellogg til at finde tegnebogen frem. Selskabet har annonceret, at det vil købe Chicago-selskabet Rxbar for 600 mio. dollars, svarende til ca. 3,8 mia. kr.

Det skriver Foodbev.

Rxbar laver proteinbarer, der består af æggehvider, frugt og nødder. Selskabet forventer ifølge mediet at omsætte for 120 mio. dollar i år, og Kellogg ser da også en stor værdi i at supplere dets traditionelle brands med et mere nyskabende.

"Rxbar er et unikt og innovativt selskab. Dets værdier, folk og banebrydende tilgang er en spændende mulighed for vores forretning," forklarer Steve Cahillane, der har været adm. direktør i morgenmadsproducenten siden 2. oktober.

Tour: Se de nyeste trends i snackens hastigt voksende verden

Østjysk snackselskab udvider aftale med Dubai-sheik

Orkla-selskab har spist sig ind i dansk snackbarproducent

Tre venner blandede nødder i et køkken: Solgte firmaet for en formue

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier