FødevareWatch

Ejer af kendt fiskerivirksomhed fortryder: "Jeg skulle aldrig have været direktør"

Portræt: På det personlige plan har det vigtigste i Michael Pedersens erhvervskarriere været erkendelsen af, at han ikke egnede sig som adm. direktør, fortæller hovedejeren og sønnen af grundlæggeren af Tenax Sild i Nyborg.

Michael Pedersen er hovedejer af fiskerivirksomheden Tenax Sild i Nyborg. Han er desuden søn af grundlæggeren Jørgen Pedersen samt både produktionsdirektør i og bestyrelsesformand for familievirksomheden | Foto: Søren Duran Duus

"Den, der lever stille, lever godt. Derfor ved jeg ikke, om jeg har lyst til at være med."

Sådan svarer Michael Pedersen med fynsk lune, da han en dag for flere måneder bliver spurgt af FødevareWatch, om han har lyst til at medvirke i et portræt af ham, hvor han fortæller om livets op- og nedture – og hvordan det er at være hovedejer af Tenax Sild A/S, som hans netop pensionerede far stiftede.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Bryggeriforeningen: Nu koster krisen medarbejdere

VALG 2022: De danske bryggerier befinder sig i en krise, der overgår, hvad erhvervet måtte gennemgå under pandemien. Alligevel er der mindre politisk opmærksomhed på denne krise, men det er en fejl, fortæller Bryggeriforeningens direktør Nick Hækkerup, hvis medlemmer begynder at afskedige medarbejdere.

De globale fødevarepriser fortsætter nedad

Verden over får de høje priser millioner af forbrugere til at spænde livremmen ind, vælge billigere fødevarer og undgå madspild. Effekten kan ses på råvarebørserne, hvor priserne fortsætter nedad efter en sommer, hvor høsten har været god, og Ukraine er tilbage på verdensmarkedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier