Efter stor økologisk vækst kigger Dava-direktør efter ny ledestjerne

I Dava Foods har man efterhånden nået sin engang ambitiøse målsætning om, at halvdelen af milliardomsætningen i 2020 skal komme fra økologske æg. Dermed starter arbejdet med at finde sig en ny ledestjerne, siger direktør Ivan Noes Jørgensen.

Efterhånden som månederne går, nærmer den store ægproducent Dava Foods sig med hastige skridt sin økologiske 2020-målsætning, som blev lagt for otte år siden.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også