FødevareWatch

Grønt lys til Coops cateringkøb

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har netop godkendt, at Coop har købt halvdelen af Catering Danmark.

Coops topchef, Peter Høgsted | Foto: Sofia Busk/Polfoto/Arkiv

Detailkoncernen Coop og koncernen Færch & Co. har fået myndighedernes blåstempling af, at Coop har fået lov til at købe halvdelen af selskabet Catering Danmark.

Det sker, efter Coop i starten af april købte sig ind i Catering Danmark, som var helejet af Færch & Co., der har en stribe forskellige virksomheder i porteføljen.

Coop købte halvdelen af selskabet, der i Færch-regi lystrer under navnet Færch & Co. Gastro ApS, mens Færch-folkene beholdt den anden halvdel. Efterfølgende blev handlen anmeldt til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, fordi den anses for at udgøre en fusion, der er omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol.

Men nu er godkendelsen på plads, oplyser Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

"Godkendelsen er givet under forudsætning af, at de oplysninger, de deltagende virksomheder har afgivet, er korrekte, jf. konkurrenceloven § 12 f, stk. 2.," oplyser Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i en pressemeddelelse mandag.

Konkurrencestyrelse skal godkende Coops cateringkøb

Madiværksættere får millioner fra Coop-medlemmer

Coop vil sælge mere fisk 

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier