FødevareWatch

Joe & The Juice straffes for forskelsbehandling

Den store juice- og cafékæde skal betale godtgørelse til kvinde efter at have afvist hende til et job, fordi hun ikke var en mand.

Foto: Jens Dresling/POLFOTO/arkiv

En 23-årig kvinde blev af to omgange afvist til en stilling i Joe & The Juice på grund af sit køn. Det var imidlertid i strid med ligebehandlingsloven.

Det skriver Metroxpress.

Kæden er derfor dømt til at betale godtgørelse på 5.000 kr. til kvinden, har Ligebehandlingsnævnet besluttet.

I en mail til avisen skriver direktør i Joe & The Juice, Andreas Peter Dipo-Zimmermann, om dommen:

"Den respekterer vi og har taget ved lære af. Vi ønsker at være en inkluderende virksomhed der behandler alle lige uanset køn, seksualitet, religion, social baggrund m.m. Denne sag er fra 2015 og vi har siden da evalueret og optimeret vores rekrutteringsproces for at være 100% sikre på at hvad enten man er mand eller kvinde, mørk eller bleggrå, med eller uden 12-taller, så er du velkommen hos os og bliver behandlet ens."

Johan Bülow tjente 470 mio på salget af sit lakridsimperium

Joe & The Juice vokser eksplosivt og banker salget i vejret

Philip Finsteen opfandt "omsætningsknappen" i Joe & The Juice: Nu er han selv multimillionær

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier