Naturmælk-chef drak sin første kop kaffe hos Øllingegaard for 16 år siden

Hvordan forener man to vidt forskellige selskaber, beliggende i hver sin ende af Danmark? Leif Friis Jørgensen brugte mange år på at forme ideerne om en fusion mellem Øllingegaard og Naturmælk, og nu skal de realiseres.
Foto: Naturmælk
Foto: Naturmælk

Ofte kan der være kort fra tanke til handling, andre gange kræver det mere end almindelig tålmodighed, når man vil føre sine ideer ud i virkeligheden.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også