FødevareWatch

Brødkrigen får en ny og stor detailspiller

Coop indleder sin store entré i brødbranchen i 2017. Presset fra luksusbagere som Lagkagehuset og Emmerys blev for stort. Nu skal det nye koncept Brød Cooperativet testes.

En prototype-udstilling af Coops nye bagersats ude i kooperativets hovedkontor i Albertslund. | Foto: Sacha Sennov

Et hav af kvalitetsbagere er stormet frem de senere år. Gourmetkæder som Lagkagehuset, Emmerys, Langenæs Bageri og Holm's Bager er poppet op sideløbende med, at de mere klassiske navne som Bodenhoff og Guldbageren også har opskaleret indsatsen.

Oveni det er flere butikskæder begyndt at sælge såkaldte bake off-produkter. Både 7-Eleven, Døgnnetto og Aldi er blevet særdeles aktive på den front.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Freshland lander sit første overskud i coronaår

Frugtkasse-selskabet Freshland har sidste år 13-doblet sin omsætning. Det er især coronapandemien, der har haft en positiv effekt, ligesom flere forbrugeres bevidsthed har ændret sig, lyder det fra selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier