L&F med opfordring: Foodservice-branchen skal gøres mere gennemsigtig

Det skal være lettere at gennemskue, hvad der handles i den danske foodservicesektor. Det mener Landbrug & Fødevarer, der foreslår en model, som man kender fra detailhandlen.

90-95 pct. af alt kylling, der bliver solgt i detailhandlen er dansk. I foodservicebranchen er andelen af danske kyllinger omkring 30 pct., skønner Landbrug & Fødevarer.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også