FødevareWatch

Thise: Biofach er et fantastisk udstillingsvindue

Den økologiske messe BioFach i Nürnberg er et fantastisk udstillingsvindue for dansk økologi, mener seniorrådgiver for Thise, der har 20 års erfaring på messen.

Foto: Sacha Sennov

Onsdag åbnede 2017-udgaven af den internationale økologiske fagmesse Biofach i tyske Nürnberg, og inden messen lukker lørdag, forventes omkring 48.000 indkøbere og andre gæster at have defileret igennem de otte haller.

Det skriver netværket Bio Aus Dänemark, har været med på Biofach siden år 2000, i en pressemeddelelse.

Blandt de danske udstillere er Thise Mejeri, der i 20 år i træk har været til stede på BioFach, og ifølge seniorrådgiver og udviklingschef på Thise Mejeri, Mogens Poulsen, betyder den årlige tur til Nürnberg rigtig meget for mejeriets eksport.

"Biofach er et fantastisk udstillingsvindue for os. Også logistisk set er Biofach super effektiv. Vi kan sætte en række møder op med nuværende og nye kunder lige efter hinanden det samme sted, så vi slipper for at køre rundt i Europa for at møde dem," siger Mogens Poulsen ifølge pressemeddelelsen.

Udover de på forhånd planlagte møder er der også mulighed for at træffe nye potentielle kunder på selve messen.

"I den forbindelse betyder placeringen rigtig meget, og i år har vi fået den nok bedste placering nogensinde. Vi står lige ved indgangen til hal 5, hvor det myldrer ind med mennesker," fortæller Mogens Poulsen.

Helene Birk, markedschef for eksport i Økologisk Landsforening, glæder sig også over den megen aktivitet på messen.

"Blandt andet har vi planlagt mange møder mellem danske virksomheder og indkøbere fra Sverige, Tyskland, Holland, Dubai og England," siger hun.

Minister på økomesse: Der kommer ikke særtilskud til økologiske varer

Tour: Se de nyeste trends i snackens hastigt voksende verden

Tysk Whole Foods-pendant vild med danske økovarer

Den danske stand sætter rekord på økomessen Biofach

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier