FødevareWatch

Emmerys-ejer præsenterer ny ledelse

Den økologiske bager Emmerys har fået ledelsen plads, efter at ejerne sagde farvel til Christian Wounlund som adm. direktør. Udover en ny direktør er der også blevet plads til en ny operationel direktør.

Foto: Martin Lehmann

Som flere medier fortalte torsdag, har Emmerys ejer i form af Hans Henrik Preisler valgt at stoppe samarbejdet med adm. direktør Christian Wounlund, som efter et par år og nogle måneder i stolen ikke længere er at finde i den økologiske bagerkædes ledelse.

Fredag meddeler kæden, at man ud over indsættelsen af Kim Trier Meyer som ny adm. direktør også har oprettet en stilling som COO eller driftsdirektør, og at det bliver Niels Jessen, der skal bestride posten.

"Det er nu 5,5 år siden, vi overtog ejerskabet af Emmerys. Meget er sket siden da, og jeg kan stolt kigge tilbage på den rejse, vi har været på. Virksomheden er nu professionaliseret og i en helt anden gænge i dag. Vi har et superstærkt hold med mange dygtige engagerede medarbejdere, der vil Emmerys værdigrundlag; altså at levere et second-to-none økologisk produkt i hyggelige, varme og hjertelige omgivelser med god betjening," udtaler Hans Henrik Preisler, ejer og bestyrelsesformand i Emmerys, i en pressemeddelelse.

Om farvellet til den nu tidligere direktør siger ejeren videre:

"Vi er sammen med vores afgående direktør Christian Wounlund kommet til den konklusion, at Emmerys nu har brug for en branchemand med et dybdegående kendskab til detailhandel og effektiv kædedrift. Derfor er Christian stoppet med udgangen af januar, og samtidig har vi sagt velkommen til Kim Trier Meyer som ny adm. direktør."

Udover Kim Trier Meyer har Hans Henrik Preisler altså som sagt også oprettet en position i den daglige ledelse, som skal være ansvarlig for ledelsen og udviklingen af virksomhedens produktion, supply chain og indkøb.

"Niels (Jessen, red.) har en lang erfaring indenfor fødevarer – blandt andet fra Kohberg, Lagkagehuset og Igos – og er desuden uddannet møller fra Valsemøllen. Han har mere end 25 års ledererfaring og opdateret akademisk viden inden for alle områder af fødevareproduktion. Niels er energisk og præstationsdrevet, men samtidig pragmatisk med en evne til at skære igennem og få tingene gjort. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Niels," siger Kim Trier Meyer om den nye operationelle direktør.

Niels Jessen kommer fra stilling som Bakery Manager hos Kohberg Bakery Group.

Ny direktør på plads i Emmerys

Emmerys tabte penge i 2016

Luksusbager ekspanderer og vil sætte sig tungt på jydernes brødvaner

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier